Læs nedenfor om vores rejse med Den Gyldne Ko og hvad vi står for.
Vælg frakørsel 43, kør efter vindturbinen, se efter koen – så kommer du til det nye spisested ved Korsør og E20.
Hovedbestanddelen af måltiderne er oksekød. Her skal det forstås, som kød fra ungdyr, leveret fra lokale avlere, primært Maiken og Dannie selv, og det er stort set altid fersk kød. Meget sjældent frosset. "Vi har et godt samarbejde med en slagter som slagter, modner, opbevarer og opskærer kødet, og som hakker hver dag i de mængder vi har brug for. Meget er Herreford, og vi har selv 21 moderdyr og to tyre, som leverer en årsproduktion på 20-21 kalve. Men lige nu forbruger vi kød fra to dyr om måneden, og det vokser stadig. Så andre lokale kvægavlere hjælper. Fra næste forår vil vores kunder kunne se nogle af dyrene gå på en mark bag bygningen og vindturbinen.
"Der holdes lokale selskaber her, for vi skal ikke sige nej. Men vi kan ønske en udjævning af kundestrømmen med flere, som holder ind fra motorvejen og flere faste kunder blandt f.eks. lastvognschauffører. Vi klager ikke, omsætningen stiger fint hver måned for måned" forklarer Dannie Rasmussen, den ene halvdel af parret bag spisestedet. "Vi vil snart udnytte køkkenets kapacitet bedre ved at levere selskabsmad ud af huset, juletiden er en god anledning til at komme i gang. Og vi har andre planer, som skal realiseres."
"Vi mener, at begrebet cafeteria ikke dækker godt nok, kvaliteten er over cafeteria-niveau, vi servere ved bordene og har et højt serviceniveau. Men restaurant? Tja. Vi har jo ikke for eksempel duge på bordene" siger Maiken, som er den anden halvdel af parret. "Vi bruger gode råvarer og laver slowfood, men ikke mere slowfood, end at vi får det langet over disken rimeligt hurtigt"
Hos Den Gyldne Ko er vi stolte af at servere en bøfsandwich, som mange mener er en af Danmarks bedste. Vi går op i hver eneste detalje – fra den saftige, hjemmelavede bøf til de nøje udvalgte råvarer, der sikrer den helt rigtige smag. Vores mål er at skabe en autentisk dansk bøfsandwich, der både overrasker og begejstrer, uanset om du er fast gæst eller prøver den for allerførste gang. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!
Den Gyldne Kos værdier bygger på bæredygtighed, kvalitet og ansvarlighed. Vi stræber efter at levere friske, lokale råvarer, fremme affaldssortering og tage aktiv del i at bekæmpe klimaændringer. Vores mål er at skabe en positiv indvirkning på både kunder og samfundet.
Bæredygtighed hos Den Gyldne Ko betyder ansvarlige valg, der beskytter miljøet og fremmer dyrevelfærd.
Adresse: Storebæltsvej 44, 4220 Korsør
Vi tilbyder service i topklasse, hvor kvalitet og kundetilfredshed altid er i fokus.
Vi bruger altid friske råvarer for at sikre den bedste smag og kvalitet i alle retter.
Vi hjælper verden ved at fokusere på affaldssortering og bæredygtige løsninger i deres daglige drift.
Vi arbejder aktivt på at bekæmpe klimaændringer gennem bæredygtige praksisser og ansvarlig ressourceanvendelse.